Paginile lu' nenea

vineri, 21 ianuarie 2011

Cand ea te inseala

Ca tot vorbeam de inselat mai devreme, si cum ca fetele inseala mai des/mai mult decat baietii.

Se poate ca ea sa te insele, tu sa afli, si totusi ea sa vrea sa ramaneti impreuna pentru ca de fapt ea pe tine te iubeste, tine la tine si nu si-a dat seama ca greseste/era beata/se gandea la tine.

...si tu o ierti! Nimic mai gresit! Tu, dragul meu flacau, cum s-o crezi cand iti zice ca n-a vrut, ca de fapt ,,a fortat-o" ala? Pai, ma, de cate ori tu burtosule, ai incercat s-o saruti pe una(fie ea beata sau nu) si nu te-a lasat ca mai apoi sa-ti dea o palma. Pai ce facem? Ori suntem golani ori nu mai suntem. Daca nu vroia nu facea asta [punct].


Te abureste. Te iubeste. Hahaha, si cum iti demonstreaza asta? Inselandu-te? Si acum ai doua optiuni:

1. S-o parasesti. Dac-a facut-o odata, poa' s-o faca la fel de bine si a doua oara. Pana la urma ce rost mai are, oricum ai picat deja de fraier si toti stiu ca tu esti luzaru' ala care-a fost inselat.

2. Varianta preferata a lu' Nenea. S-o inseli si tu, ar fi mai dragut dac-ai face asta de fata cu ea. Si dupa ce te face nenorocit si in toate felurile posibile, sa-i spui ,,Iubito, dar credeam ca o sa ma intelegi. Stii nu a fost nimic intre mine si ea. De fapt ma gandeam la tine, dar m-a fortat s-o sarut, stii. N-aveam ce sa fac. Pe bune ca nu am vrut sa fac asta". Si daca va despartiti, asta e ai scapat de una pe care oricum n-aveai nevoie in viata ta, iar daca ramaneti impreuna nu  pici tu de fraier.

Fetelor, n-are nenea dreptate? Cand isnelati nu o faceti pentru ca vreti asta? [si asa isi pierde nenea cititoarele]
Opinii?

8 comentarii:

  1. :-w..fetele inseala doar ca sa le demonstreze baietilor ca nu`s fraiere,dupa ce acestia le-au inselat . Nenea,fetele sunt fidele [-( !

    RăspundețiȘtergere
  2. daca o inseli si tu pe ea ce rost mai are sa mai ramaneti impreuna? oricum odata ce unul inseala, dispare toata increderea implicit si relatia

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim 1: eu n-as fi asa sigur
    @anonim 2: vezi punctu' 1,ma rog inainte sa te desparti de ea trebuie neaparat sa faci punctu' 2 ca sa nu pici de fraier

    RăspundețiȘtergere
  4. sa o inseli si tu doar pt ca ea a facut-o e o prostie! Daca ti la ea nu faci asta si eu consider ca razbunarea asta prosteasca nu duce nicaieri...tu o pierzi si ea sufera, pt ca tine la tine din moment ce nu ti-a dat papucii pt prostul cu care te-a inselat. nush:-??...zic ca e ok sa o ierti atata timp cat nu se mai repeta ever! si acum pe bune:))...stim cu toti ca atunci cand iubesti pe cineva nu poti fi mereu corect...pentru ca iubesti8-> si e un sentiment mult prea placut:x.

    RăspundețiȘtergere
  5. o fata care se respecta nu insala pentru a demonstra ceva unei persoane...o face pur si simplu pentru ca asa vrea

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt FATA si sunt deacord cu nenea in tot ce a spus...fetelor hai sa nu ne mai dam sfinte k nu suntem ...si dah nui parasim ptr ca tinem la ei, dar nici nu le demonstram k iubim daka ii inselam.
    exista un citat pe care il ador
    Femeile ii inseala doar pe cei pe care ii iubeste; pe restul ii paraseste pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine nu demult ma inshelat iubita! shi acum vrea sa ne impacam! ca ma iubeste!(asa sspune ea). shi ca ii pare foarte rau ca ma inshelat, Eu tzin la ea dar nu pot so iert! ma calc pe mine in picioare! nish nu stiu ce sa fac!

    RăspundețiȘtergere
  8. si pe mn ma inselat si nu stiu ce sa fac sa o iert sau nu acum cand am aflat ce a facut a inceput sa planga si sa o iert.a fost si prietena ei si am intrebato pe prietena ei daca a facut cv cu respectivu si mia zis ca da si prietena mea cand am intrebato a zis ca nu si leam zis sa le pun pe amandou fata in fata "iubita"mea a zis ca vrea ailalta a zis ca nu ca nu vrea sa se certe cu ia si nu stiu ce sa ma cred si ce sa fac spunetimi parerea voastra.ms

    RăspundețiȘtergere

Nenea te roaga sa fi politicos si sa scrii,daca poti acceptabil(ca nici nenea nu scrie mereu corect) din punct de vedere gramatical .

Daca nu, o sa iti apara cosuri pe fata si o sa-ti creasca par in nas.