Paginile lu' nenea

luni, 24 ianuarie 2011

Veronica scrie, nenea raspunde

Zilelea astea si-a luat si nenea vacanta, ca merita! Prea a stat toata saptamana cu ziua-n fire.
Trecand la punctul doi al postului, nenea ii roaga pe baieti sa nu mai fie timizi ca nenea le raspunde si lor.
Acum, sa vedem ce zice Veronica:

Draga nenea,

Cum iti dai seama care e genul tau de fata (sau baiat)? Am o dilema si as vrea sa aflu, pentru ca nu stiu pe cine sa aleg din cei 3 baieti care imi plac. Stiu ca esti intelept si as vrea un sfat.

Veronica
Nenea seseizeaza doua intrebari si o sa inceapa, cum e si normal, cu a doua. Pe care sa-l alegi. De la un timp simt nevoia sa raspund tot cu intrebari. 
Mi-ai zis ca-ti place de trei tipi, dar lor le place de tine? Adica esti tu, draga mea, asa shukara sa umble trei dupa tine? Daca da nenea te pupa si-ti sugereaza sa te uiti la lista de mai jos si sa-l alegi pe cel care are cat mai putine din cele enumerate. Daca nu, alege-l pe ala care s-ar uita la tine ca ailalti doi, nu prea ai sanse cu ei.
Ca sa-ti fie mai usor, nenea o sa-ti zica ce lucruri NU trebuie sa indeplineasca. Deci, ar trebui sa-l alegi pe cel care NU:
  1. stii ca asculta manele(pentru ca iti garantez ca toti sunt mari melomani)
  2. mananca shaowrma cu ceapa si usturoi(pentru ca o sa-ti vina dificil sa-i pupi mufa)
  3. e reprezentant avon (stii, pana la urma te combini cu un baiat, nu cu o fata)
  4. e nespalat (sau cel putin face asta cand se intalneste cu tine)
  5. nu ii put picioarele (asta doar daca nu vrei sa petreceti foarte mult timp doar voi doi)
..sau mai pe scurt, alegel pe cel care nu e electrician, ci pe cel care tinde a fi electrician. Acum ca ti-am raspuns la prima intrebare, cum iti dai seama care e genu' tau.

Nenea nu crede in "genul tau" si e foarte simplu de ce. Sa zicem ca-ti dai seama care e genul tau de baiat si-ti faci tu lista cu lucrurile cele mai importante de exemplu sa fie cret, blond si cu ochi albastri, iar la un moment dat o sa iti placa la nebunie de un baiat cu paru' drept, brunet si cu ochii caprui, ce-o sa faci? O sa zici: ,,Prietene, nu, stai asa...Tu nu esti genul meu, nu esti nici asa nici asa nici asa. No way!". Cam trist ca o sa faci asta.

Pana data viitoare, va pupa nenea!

5 comentarii:

  1. Neneaaaa te iubeesc! omg esti salvatorul meu!

    Corina xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. misto sfat nenea!

    de obicei, flacaii care nu sunt "genu tau" apar cand te astepti mai putin si asa ajungi sa ai parte de cele mai paliptante relatii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. zici k articol d'ala in care unu intreaba si doctoru ginecologu raspunde:))

    RăspundețiȘtergere
  4. nenea trebuie sati spun k ai dreptate....intotdeauna am vrut un baiat cam de statura meah brunet cu ochi caprui/negri(urma baitii blonzii cu ochi albastri) nu foarte romantik k mi se apleaca ...perfect ptr mine dar de jumate de an implinit ieri sunt cu un baiat si ne iubim enorm si e mult mai inalt ca mine shaten deschis cu ochi albastirii si foarte romantic

    RăspundețiȘtergere

Nenea te roaga sa fi politicos si sa scrii,daca poti acceptabil(ca nici nenea nu scrie mereu corect) din punct de vedere gramatical .

Daca nu, o sa iti apara cosuri pe fata si o sa-ti creasca par in nas.