Paginile lu' nenea

luni, 17 ianuarie 2011

Care-i faza cu blogu'?

Nenea revine.Care-i faza cu blogu'? Nici io nu stiu. Ma rog, in mare ideea e ca eu va zic voua cam care e faza cu fetele si "dragostea" din punctul meu de vedere. Si nu uitati cate femei are un electrician, asa ca nu comenta :P. Daca tu crezi ca n-ai nevoie de sfaturi atunci de ce mai citesti?

Asa si faza misto e ca puteti sa-mi scrieti si o sa va raspund >:). Probleme, dileme & stuff(absolut orice, poate ne radem). Ieri chiar mi-a dat o tipa un feedback, ceva de genu' ,,de ce sa ii scriu. ca sa faca misto de mine?".
Na, pentru voi dau si citat:
******: dute vere
******: numai vreau sa aud ca sunt luata la misto


Well.. In primu' rand nu-ti zic numele :P, in al doilea rand blogu' asta are scop educativ. In al treilea rand, scrie povestea prietenilor tai, e mai amuzant >:).Nu crezi? Iar in ultimul rand,ma chinui sa nu fac misto de tine acum :P.

Pe tine, ca baiat, te-ar fi deranjat sa fac misto de tine? NU! Pentru ca noi suntem altfel, noi intelegem ca desi facem misto unul de celalalt, pana la urma invatam ceva :)

Trecand peste, lectia din postul anterior era ca fetelor le place muzica de poponari. Soarta! Conformeaza-te.


Va pupa nenea!

PS: Nenea a primit deja prima cerere de sfat :>:>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nenea te roaga sa fi politicos si sa scrii,daca poti acceptabil(ca nici nenea nu scrie mereu corect) din punct de vedere gramatical .

Daca nu, o sa iti apara cosuri pe fata si o sa-ti creasca par in nas.