Paginile lu' nenea

miercuri, 19 ianuarie 2011

Care-i a mai sexxy din romania

In primu' rand ii multumesc lu' simapticu' ala de Zorin care a scris de mine pe blog la el, da' care mi-a lasat si o intrebare:
,,
Draga Nenea,
Cine este cea mai sexy femeie din Romania?
,,

Inainte sa-ti raspund la intrebare vreau sa-ti spun ca o sa ai parte de multe fete frumoase pentru ca ai zis de bine de nenea.
Raspunsu' e foarte simplu: nevasta lu' nenea. Mda, stiu, acu' nenea ie singur deci tre' sa gasim alta pana cand nenea se aseaza la casa lui cu viitoarea lui tanti.

Ca sa-i raspund, acu' n-o sa ti-o dau pe a mai sexxy. Vezi tu, pe langa frumusete sunt si alte aspecte care conteaza cand vrei s-o alegi pe a mai jmekera din Romania.


Primu' aspect important este mintea. Nu poti sa alegi asa, pe oricine. Trebuie sa respecte niste standarde, iti zice nenea ca el are mai multa experienta. Nu tre' sa fie prea desteapta ca sa poti s-o fraieresti.

Nenea a tinut cont de intrebarea ta si, dupa mine, a mai sexxy si-a mai sexxy e....e!Este! Este Daniela Crudu. Dar bineinteles, ea e cea mai sexxy. Daca te intereseaza cea mai adevarata femeie din Romania, nenea iti spune cu mana pe inima ca ea e Nikita.

Acu' sa-ti zic si de ce Daniela:
  1. Arata. Si aici nu ma poti contrazice. E adevarat ca e tunata, dar e sexxy. Nenea nu a avut niciodata o gagica cu silicoane, da' nenea cand sta cu ea n-are raze X sa-i zica ,,pisi, da' ti se vad pungile alea intr-un hal...". Bine,acu' sa nu-ntelegeti ca nenea promoveaza silicoanele. Silicoanele e rele, da' Crudu Daniela e buna.(+ ca arata bine si fara silicoane, deci ii poti zice sa renunte la ele daca esti destul de jmeker)
  2. Nu e cea mai inteligenta fiinta. Este usor, poate pentru unii mai mult, fraiera si cu totii ne-am uitat macar odata la Neata cu Razvan si Dani si-am vazut-o cat e de fraiera. E misto c-o poti prosti usor(vezi video de jos).
  3. Unul din punctele cele mai importante, desi e al treilea: adora shaworma. DA! E la fel ca tine, cititorule, aveti ceva in comun. De cate ori n-ai iesit cu o fata si nu stiai ce sa faceti? Cu Daniela e simplu, o scoti la shaworma. (cine nu ma crede are sursa aici)
  4. Shaowrma ca shaworma, da' daca n-asculta manele n-am facut nimic. Ghici ce! Asculta manele! Nu-i asa ca incepe sa devina femeia ideala? Nu tre' sa-ti ascunzi fetishul de a asculta manele de ea, puteti sa mergeti amandoi, dupa shaowrma, intr-o maneloteca( nu ma crezi? ia de citeste! ).
  5. Ba,e vedeta, apare in fiecare dimineata la televizor + ca a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania" si-o sa-mi zici: asa,si ce? Si o sa moara toti prietenii si toti dusmanii de invidie dac-o sa fi cu ea.
Sper ca am explicat destul de clar de ce Daniela Crudu e a mai sexxy din Romania.
PS: Stiu ca toti o sa asteptati de la nenea postul ,,Cum s-o cuceresti pe Daniela Crudu", dar mai aveti si voi rabdare.

Un comentariu:

  1. Asa e nenea, asta e cea mai fata frumoasa din Romania. Ba nu, din lume. As vrea sa ma ajute si pe mine nenea sa o fac sa ajunga in patul meu pentru o noapte. Il rog asta pe nenea asa ca de la bautor de bere si mancator de shaorma la bautor de bere si mancator de shaorma.

    RăspundețiȘtergere

Nenea te roaga sa fi politicos si sa scrii,daca poti acceptabil(ca nici nenea nu scrie mereu corect) din punct de vedere gramatical .

Daca nu, o sa iti apara cosuri pe fata si o sa-ti creasca par in nas.