Paginile lu' nenea

joi, 20 ianuarie 2011

Viata grea de electrician

Tu stii cat de grea e viata de electrician? Pe de o parte este munca multa, dar si satisfactie pe masura. 


Marea problema e ca foarte lume te desconsidera, crede ca e usor sa fii electrican. Ei bine, meseria de electrician poate fi comparata cu cea de detectiv. 


Daca trebuie sa rezolvi o problema, mai intai trebuie sa investighezi si nu intotdeauna patronii/beneficiarii inteleg relevanta intrebarilor.


In meseria asta ai parte de foarte multe fete, dupa cum v-am mai zis si inca de la inceputul carierei tale trebuie sa stii sa te porti cu femeile si va garantez ca orice electrician este un adevarat gentleman. Oricum regula de aur a acestei meserii e sa ii inmanezi gentil (domnisoarei careia ii repari apartamentul) trusa ta cu scule. Plus ca trebuie sa lasi curat acolo unde ai lucrat.


Vreau sa va reamintesc ca nu iesi electrician asa una, doua. Iti trebuie o scoala. Ma rog, holbeaza-te la filmuletu' de mai jos ca sa vezi cat de palpitanta poa' sa fie viata lu' nenea.


Un comentariu:

  1. Da intradevar asa este si cel mai greu e sa il convingi clientul sa cumpere materiale de calitate si nu javuri

    RăspundețiȘtergere

Nenea te roaga sa fi politicos si sa scrii,daca poti acceptabil(ca nici nenea nu scrie mereu corect) din punct de vedere gramatical .

Daca nu, o sa iti apara cosuri pe fata si o sa-ti creasca par in nas.